a-merken folies

Avery 800 Premium Cast
Is een gegoten snijfolie voor duurzame vlakke en lichtgebogen belettering van auto’s, vrachtwagens, bussen, markeringen op boten, decoraties van winkelruiten, muren, richtingborden, winkelinterieurs en andere duurzame promotionele toepassingen.

  • Levensduur 5-10 jaar.

 

Avery Supreme Wrapping Film
Is een carwrapfolie die de allerhoogste prestaties en montagesnelheid combineert. De 80micron dual-layer, easy apply, repositionable en slidable folie heeft een superieure levensduur en optimale verwijderbaarheid.

  • Levensduur 8-12 jaar.

 

3M™ Scotchlite 580
Is een zeer duurzame cast reflecterende PVC folie voor beletteringen. De 3M™ 580 heeft een goedkeuring volgens de Europese norm ECE104.

  • Levensduur 8 jaar.

 

Premium Blackboard folie
Is uitermate geschikt voor dagelijks wijzigende boodschappen zoals menu’s in bars en restaurants. Deze folie is beschrijfbaar met schoolbordkrijt en krijtstiften op waterbasis. Teksten kunnen verwijderd worden met een vochtige doek en laten geen spookbeelden achter. Eveneens zeer geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, keukens en kinderkamers.

  • Levensduur 5 jaar.

 

Whiteboard folie
Is uitermate geschikt voor vergaderruimtes, scholen, winkels, restaurants.  Geschikt uitsluitend voor whiteboard markers. Gebruik van zelfklevende tapes op whiteboard folie kan het oppervlak beschadigen. Grotere oppervlakten met een horizontale overlap vanaf de bovenkant plakken om stofvorming op rand te voorkomen. Eventuele spookbeelden verwijderen met alcohol.

  • Levensduur 1 jaar.

 

Etched
Hoogwaardige gegoten weerbestendige glasdecor folie. Geschikt voor uiteenlopende decoratieve toepassingen op glas, spiegels en deuren.

  • Levensduur 7 jaar.

 

Dusted (Melkglas look)
Polymeer gekalanderde glasdecor folie geschikt voor uiteenlopende decoratieve toepassingen op glas, spiegels en deuren.

  • Levensduur 5 jaar.

 

Matte folie voor rubberen booten
Gegoten zelfklevende film van hoge kwaliteit voor de decoratie van dekzeilen van vrachtwagens en PVS boten. Hoge aanpasbaarheid en elasticiteit met hoge kleefkracht.

  • Levensduur 5 jaar.

 

Glow in the dark folie
Licht op bij daglicht en licht na in het donker.

  • Levensduur 5 jaar.

 

Avery (metalized) chroom goud
Chroom zilver en geborsteld zilver folie geeft een speciaal effect aan applicaties.

  • Levensduur 1 jaar.

 

Let op!
Levensduur van de stickers is afhankelijk van de montage, ondergrond, en temperatuur schommelingen.