Retour Informatie

snel en eenvoudig in 3 stappen je zelf ontworpen sticker thuis!

START MET ONTWERPEN
Volg StickerDomein.nl
  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan StickerDomein.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stickerdomein.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op!!

Alle zelf ontworpen stickers die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het gaat om “stickers op maat, boot registratienummers, biezen, geboorte en decoratie stickers”. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Klachtenregeling

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@stickerdomein.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.